Web Analytics Made Easy - Statcounter

عاشقان ابا عبد الله الحسین(ع) برای همراهی با پویش «شکوه های عاشقانه اربعینی» می توانند، شکوه های عاشقانه خود را در وصف حضرت سیدالشهدا(ع)، در قالب شعر و دل نوشته، تا ۲۰ مهر ماه ارسال کنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، جواد محمد زمانی، مسئول کارگروه شعر و ادب کمیته فرهنگی آموزشی ستاد اربعین، با بیان اینکه  امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا، مراسم پیاده روی اربعین حسینی در سال  99 به شکل برگزار نمی شود و امکان سفر به عراق و حضور در این مراسم میسر نیست، گفت: امسال اربعین، از حضور در مسیر پیاده روی محرومیم، اما این به معنای محرومیت از نور اربعین نیست، همانطور که رهبر انقلاب فرمودند، «گرچه دوریم به یاد سخن می گوییم»، می‌توان در هر نقطه‌ای از عالم با توجه به امام حسین علیه‌السلام و حس محضریت او و یاد فضای دلنشین اربعین، از نورانیت آن بهره‌مند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه از اجرای پویش «شکوه های عاشقانه اربعینی» خبر داد و گفت:  در تحقق فرمایش رهبر معظم انقلاب که فرمودند «امسال مردم، زیارت اربعین را از خانه بخوانند و شکوه کنند پیش امام حسین» و باتوجه به اینکه امسال زمینه حضور مردم عزیزمان در اربعین حسینی فراهم نشد و همه جامانده محسوب می شویم، مردم مشتاقند که احساسات اربعینی خود را ابراز کنند، چه در قالب اشعار و چه در قالب دلنوشته و نثر های ادبی، عشق و ارادت شان را در فراق زیارت اربعین و جاماندن از این حس و حال معنوی ابراز کنند، به این انگیزه، پویشی تحت عنوان «شکوه های عاشقانه اربعینی» را راه اندازی کردیم.

زمانی تصریح کرد: علاقه مندان جهت همراهی با این پویش، می توانند، شکوه های عاشقانه خود را در وصف حضرت سیدالشهدا(ع)، در قالب شعر و دل نوشته، تا تاریخ 20 مهر ماه از طریق نرم افزار روبیکا و یا واتساب به شماره تلفن: 09107785851 ارسال کنند.

وی افزود: امیدواریم که با شرکت حداکثری مردم عزیز و هنرمندان گرامی، با انبوهی از آثار فاخر و در شان اربعین روبرو شویم.

مسئول کارگروه شعر و ادب کمیته فرهنگی آموزشی ستاد اربعین در ادامه با اشاره به سابقه فعالیت این کارگروه عنوان کرد: اقدامات این کارگروه در تداوم برنامه های سال های قبل، اعم از گردآوری خاطرات، دل نوشته ها، سفرنامه ها و مکتوبات اربعینی، به همراه ایجاد انگیزه برای شاعران جوان در سرودن اشعار ویژه اربعین و عاشوراست.

زمانی با اشاره به دیگر فعالیت های کارگروه شعر و ادب کمیته فرهنگی آموزشی اربعین عنوان کرد:  برگزاری شب شعر مجازی، یکی دیگر از اقدامات این کارگروه در امتداد برنامه های اربعین است که از جمله آنها می توان به برگزاری شب شعر مجازی با حضور شاعران برجسته ایران، افغانستان، پاکستان، عراق، سوریه، لبنان و روسیه اشاره کرد.

 

 

پایان پیام/49

منبع: شبستان

کلیدواژه: پویش اربعین شکوه های عاشقانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۳۳۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوه دختر امام خمینی در خارج از کشور مشغول چه کاری است؟

خانم معصومه حائری یزدی همسر آیت‌الله سید مصطفی خمینی و دختر آیت‌الله شیخ مرتضی حایری یزدی صبح روز ششم اردیبهشت ۱۴۰۳ خورشیدی در تهران درگذشت.

آن طور که عصر ایران روایت کرده است؛ وی مادر سید حسین و مریم خمینی بود. حجت‌الاسلام سید حسین خمینی از اوایل دهه ۶۰ عملا از عرصه های رسمی و رسانه‌ای کنار است و خواهر او (نوه امام خمینی) هم در خارج از کشور زندگی می‌کند و به طبابت و کارهای علمی اشتغال دارد و خانواده برای دفن مادر منتظر بازگشت اوست. (دو فرزند دیگر در کودکی درگذشته بودند).

از نکات شگفت‌آور زندگی خانم حایری این که به رغم آن که عروس ارشد امام خمینی و منتسب به یک خاندان بزرگ و مشهور روحانی دیگر هم بود زندگی بسیار عادی و گاه توام با سختی و رنج داشته است.

او شیفته سید مصطفی خمینی بود و خاطرات هجران او را با اشک بیان می‌کرد و همچون اعضای خانواده امام که آقا مصطفی را «داداش» خطاب می‌کردند او هم عادت کرده بود همسرش را این گونه خطاب و حتی بعد از فقدان چنین یاد کند.

با این که عروس ارشد امام اهل مصاحبه با رسانه‌ها نبود اما برای اولین بار اول آبان ۱۴۰۰ و به مناسبت چهل‌وچهارمین سالگرد درگذشت مشکوک سید مصطفی خمینی گفت‌وگویی با او منتشر شد که بسیار مورد توجه قرار گرفت خصوصا جاهایی که حکایت از نگاه امروزین آقا مصطفی خمینی داشت و تصویر متفاوتی از فرزند فقید امام ترسیم می‌کرد.

درباره فرزندان چنین گفته بود: «خدا چهار فرزند به من داد که دو تا از آن‌ها از دنیا رفتند و الان تنها حسین و مریم برای من باقی مانده‌اند. هر دو دختر بودند و یکی در ایران و یکی در نجف از دنیا رفت. اولی چند روز بعد از به دنیا آمدن از دنیا رفت و علتش هم این که اوضاع ما در آن ایام به خاطر مسائل انقلاب خیلی ناجور و نامناسب و دگرگون بود و در همان ایامی که تازه این دختر به دنیا آمده بود، نیروهای دولتی وارد منزل ما ‌شدند و هول و هراس ایجاد ‌کردند و حال خود من خیلی بد و خراب بود و شاید این بچه بر اثر همان مسائل مُرد و از دنیا رفت.

دومی هم بلافاصله بعد از تولد و بر اثر یک بیماری کشنده از دست رفت؛ البته برخی به من می‌گفتند که این فرزندم، پسر بوده ...»

دیگر خبرها

  • مواکب اربعینی استان سمنان تجمیع می‌شوند
  • مریم خمینی نوه امام در خارج از کشور چه کاره است؟
  • کتاب «رازهای زیارت اربعین» روانه بازار نشر شد
  • نوه امام خمینی در خارج از کشور چه کاره است؟ 
  • نوه امام خمینی در خارج از کشور چه شغلی دارد؟
  • مراسم ویژه خدام حسینی در حرم مطهر امام حسین(ع) عصر جمعه
  • نوه دختر امام خمینی در خارج از کشور مشغول چه کاری است؟
  • یادنامه‌ای از تشییع با شکوه پیکر آیت الله مهمان‌نواز
  • چرا زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی برابر با زیارت امام حسین (ع) است؟
  • زمینه‌سازان شهادت امام حسین (ع)